Hoe je een stem sexy kunt maken?

Wat is gebruikelijk tussen een seksuele stem en het beeld? Is het altijd, zoals u zegt, valt samen met hoe u eruit ziet? Is het mogelijk om het timbre te “voltooien”? Wie is gemakkelijker te doen: een man of een vrouw? Verschillende effectieve aanbevelingen van de coach voor het spraakafbeelding van Sedya Kasparova.

Wat stel je je voor als je de woorden “sexy stem” hoort? Hoogstwaarschijnlijk komt een canoniek beeld van een sexy diva uit cinema en media in me op: lange benen, een prachtige borst, een lome blik van onder de dikke wimpers en een stem … laag, borst, met een hees, die uitstromt van het hart, het dwingen van kippenvel om door het lichaam te rennen.

Welke stem wordt als sexy beschouwd?

Geweldig voor de beschrijving van Jessica Rabbit uit de film “die Roger’s Rabbit” verving “. Een multiplier roodharige zangeres Kabaret, die mannen gek in een woord maakte, zelf gekte alleen Roger. Een konijn. In een van de scènes met haar lome stem uitte ze een prachtige zin: “Ik ben geen pantser, ze hebben me zo geverfd”. En in veel opzichten was goed.

In de meerderheid beëindigen we het beeld van een persoon en knijpen we het in de ervaringssjablonen. En de manifestatie van seksualiteit bij een vrouw voor ons als gevolg van massale cultuur is de sjabloon – met grote lippen, gefluister en verleiding. Maar mannen die van vrouwen houden met meisjesachtige stemmen zoals Alyonushki van Morozko hebben ook veel.

Stel je nu een seksuele mannelijke stem voor, zeg Al Pachino.

In de keuze richten we ons op die stemmen die ons in de kindertijd omringen, op de stem van hun eerste liefde, op tientallen verschillende factoren. Maar de seksualiteit van de stem is niet alleen en niet zozeer het timbre, diepte en aspiratie. Dit is ook een manier van spraak, intonatie, snelheid, waar een persoon het over heeft, de emotie die hij investeert. Het is levensenergie, behendigheid jongleerd in woorden.

Dus je kunt niet sexy klinken, gewoon je stem laten zakken, het zal niet werken. Geest en humor, goed gelezen, het vermogen om een ​​gesprek te behouden, een gevoel voor humor – dit is aantrekkelijk.

Wat is gebruikelijk tussen seksualiteit en stem?

Stel je voor dat je de telefoon hebt opgepakt en de stem hoort van een man van wie je hield en met wie je elkaar al vele jaren niet hebt gezien. Bekende timbre, intonatie, pauze. Het lijkt erop dat alles zo is. Jouw reactie? Vervagen, koude handen, dan – hitte, kippenvel, foto’s uit het verleden zweven voor hun ogen. Een paar woorden draait letterlijk alles binnen. Dit is tenslotte de stem van een geliefde, ooit geliefd. En ja, je noemt hem seksueel als de persoon zelf als zo werd beschouwd.

Je weet waarom vrouwen van lage mannelijke stemmen houden? Het timbre wordt grotendeels beïnvloed door hormonen, en hoe lager de stem, hoe meer in het bloed van testosteron. En hij praat over mannelijkheid, gezondheid, het vermogen om de clan, kracht en uithoudingsvermogen voort te zetten. Daarom zijn dergelijke stemmen verleidelijk en sexy.

Van de androloog hoorde ik ooit de term “testosteronvrouw”. Een vrouw gevuld met seksualiteit, hormonen, een vrouw met een seksuele stem. Maar als een persoon met een lange, geklemde stem spreekt, lijkt hij jonger, minder, zwakker, infantiel en onzekerder. En dit is vaak niet verbonden met uiterlijk.

We kunnen me tientallen en honderden chique vrouwen herinneren die nooit mooi waren, maar tegelijkertijd wisten hoe ze een indruk konden maken, de eerste schoonheden overschaduwen. En mannen die, met alle externe mannelijkheid, spraken alsof ze niet in hun stem zijn.

Maar als je niets met hormonen kunt doen, verander dan het geluid van een stem en maak het niet sexy, maar op zijn minst aangenamer is vrij echt. U kunt het snelste effect bereiken door de kledingstijl te veranderen.

De Air Force Radio -hosts in de jaren 40 gingen in de avond in de avondjurken, smoking, diamanten, dure horloges, op hakken, omdat ze in dergelijke kleding zich voelden en anders hielden. Ja, ze waren niet zichtbaar, maar de stem klonk als.

Vergelijk jezelf omwille van de interesse en hoe je zegt, wanneer je in sneakers, gescheurde jeans bent en wanneer je op haarspelden bent, in een mooie jurk. Dit zullen twee verschillende mensen zijn: het beeld verandert, de sensatie verandert, de stem- en spraakveranderingen. Seksualiteit is dus niet alleen de inhoud, maar ook de vorm.

Seksueel beeld

Laten we uitzoeken wat een sexy beeld is. Seksualiteit begint naar mijn mening in relaties met zichzelf, en nadat een ander is aangetoond door een ander. Seksualiteit is hoe comfortabel we in ons lichaam van leven en communicatie zijn, hoe moedig we onszelf laten zien.

En het punt hier is niet alleen in het flirten. De vraag is welk beeld we de gesprekspartner vertalen. We spreken zorgvuldig in de rol van moeder, neutraal – als een expert, zachtjes en seksueel met je geliefde.

Het is belangrijk om deze staten en emoties, stemming in spraak en stem te kunnen beheersen. Dan zal de manier van spraak natuurlijk en harmonieus zijn. Zo aantrekkelijk. Tegelijkertijd maakt het helemaal niet uit hoe je eruit ziet.

Wat de indruk bederft?

De natuur werd aan iedereen een geschikte stem gegeven. Onze taak is niet om uzelf te verstoren om te klinken. Maar we gaan niet met succes met haar om. Stress, psychologische barrières, blokken en klemmen doen ons niet in onze stem praten. Ofwel kinderen, vervolgens onderdrukt, dan met lerarenintonaties. Voeg hier een hoge spraaksnelheid aan toe (wanneer we gewoon kakkerlak zijn) – en voila! Dit is onaantrekkelijk.

Ondertussen, zodat de stem aangenaam wordt (en daar, kijk je, en niet ver van seksualiteit), heb je een beetje nodig. Juiste ademhaling, intonatie, pauzes, accenten in spraak, vrije stem en duidelijke articulatie, directe look. We hebben het niet over een vermakelijke stem, maar over een gratis, gecontroleerde die je zou willen. Het is waar dat dergelijk spraakgedrag niet geschikt is voor iedereen en niet altijd.

Waar te “in te schakelen” en “uit te schakelen” zo’n stem?

Spraakafbeelding – Like kleren af ​​en toe. Een diepe, verleidelijke, vrije stem met een spelletje intonaties is geschikt voor een feestje, maar zeker niet voor formele evenementen. En vice versa, op het stadium van de conferentie in spraak, directiviteit, nauwkeurigheid, geen gladheid, stijgende flirten, vragen en verleidelijke noten zijn belangrijk. Het is belangrijk om informatie over te brengen, een interessante gesprekspartner en spreker te zijn, en niet het object van verlangen.

Als je rollen verwarren en seksualiteit opnemen, zul je je beginnen te beschouwen als een lief meisje, en niet als professional. Als u tevreden bent met deze stand van zaken – het is goed, zo niet, werk dan aan uw stem. Als je graag naar je wilt luisteren, is het niet nodig om seksualiteit op te nemen, maar de aantrekkelijkheid in spraak zou moeten zijn. Zodat een persoon goed met je is.

3 eenvoudige oefeningen voor een mooie stem

  1. Spraak ademhaling. Haal diep adem en stuur de luchtstroom in het onderste deel van de longen, vullen ze zodat de maag een beetje uit deze beweging pruilt. De schouders blijven onbeweeglijk, dat wil zeggen dat je geen borsten inademt. Inhaleer tot 2 accounts, uitademen – 10. Herhaal 5-7 keer.
  2. Ligamenten en diepe stem opzetten. Leg je hand op je borst en wassen. Op de uitademen, laat een lange Moo los en let op waar het geluid zich bevindt. Idealiter, als het in het borstgebied weet te voelen. Probeer in interne aandacht het geluid van een stem naar dit gebied te verlagen. Er is een resonator, holte, leegte in de borst, waar het geluid morst als een echo, die het gewenste volume verwerft. Als u alleen ligamenten spreekt, wordt u snel moe en de stem zal gespannen en levenloos klinken.
  3. Zevok. Ga naar de spiegel en geeuw zodat de viagra online kopen tong van de zachte hemel verbergt en het slokje verandert in een “pijp”. In deze positie komen de spieren van het zachte gehemelte in beweging en toon, waardoor het meer volumineuzer klinkt. Yawn 10 keer, voel of het gemakkelijker werd om te klinken?

Het is raadzaam om al deze drie technieken dagelijks uit te voeren, zodat de stemtunes in het geluid. Een mooie stem is tenslotte een gecontroleerde stem.

Comments are closed