Wat is een “dikke dag”?

Precies de helft van de vrouwen elke zaterdag op een halve dag staat voor de spiegel en zegt tegen zichzelf: “Nee, vandaag blijf ik thuis. Ik zou met vrienden zitten en goede wijn drinken. Maar de reflectie in de spiegel vertelt me ​​dat ik te dik ben om in het openbaar te laten zien “. Details van de journalist Rebecca Reid.

“Volgens de resultaten van het onderzoek (hieronder hieronder) die ik onlangs heb ontvangen, die mijn plannen voor de avond annuleerden, legt meer dan de helft van de vrouwen dit uit aan een” dikke dag “.

Ernstig. Ik maak geen grapje, zo’n term bestaat. Onderzoekers beweren dat er op het moment in alle tralies van het land een persoon nerveus naar het horloge kijkt, die sms ontvangt met de tekst “Het spijt me, ik zal niet komen, ik heb gezwollen”. Hoewel persoonlijk twijfel ik over de formulering. Hoogstwaarschijnlijk staat er: “De oppas is niet gekomen, ik moet bij het kind zitten” of “baas belde en gaf een dringende taak”. Persoonlijk ontving ik op de een of andere manier het bericht: “Ik liet de sleutels naar het appartement vallen voor het kabinet, ik kan het huis niet verlaten”.

Die studie stelt ook dat precies de helft van de vrouwen elke zaterdag op een halve dag voor de spiegel staat en tegen zichzelf zegt: “Nee, vandaag blijf ik thuis. Ik ging naar een nieuwe gastropab om met vrienden te zitten en goede wijn te drinken. Maar de reflectie in de spiegel vertelt me ​​dat ik te dik ben om in het openbaar te laten zien “.

Het lijkt mij alleen dat dit de meest absurde zin ter wereld is?

We hebben allemaal dagen dat “er niets is om aan te trekken” wanneer zelfvertrouwen op nul staat, maar het lukt me niet precies in de steek. Ja, het gebeurt. En we weten allemaal dat na deze fase van ontkenning woede optreedt. “Ik ga nergens heen, kamagra en je zult me ​​niet dwingen!” – Oh, deze schreeuw heeft herhaaldelijk mijn moeder gehoord, en mijn man, en een paar van mijn vrienden. Dan is er een stadia van onderhandeling, waarin ik timide probeer vrienden te overtuigen om thuis te blijven en nergens heen te gaan. Vrienden met metal in een stem beantwoorden me meestal dat je binnen 20 minuten moet uitgaan en het is beter om te beginnen met verzamelen. En nadat ik mijn hele garderobe heb bevriezen (inclusief jurken die ik op 17 -jarige leeftijd heb gekocht en sindsdien nooit meer heb aangetrokken) en uiteindelijk zal ik een lippenstift kiezen, zal ik aantrekken wat ik ‘s ochtends heb gevonden en … ik Zal het huis verlaten.

Maar dan kom ik naar het feest en begrijp ik dat alles niet zo slecht is. Twee glazen worden getrokken, en ik glimlach lief en lach in reactie op grappen, en na twee uur kan ik me niet eens herinneren waarom ik thuis wilde blijven.

In elk geval doe ik dit persoonlijk met de crisis van zelfvertrouwen. Maar de studie beweert dat de meesten van ons make -up niettemin wist, oude pyjama’s aanzet en in plaats van tijd door te brengen met familie en vrienden, tv -shows op de bank te kijken en te verwennen met zelfverhoging. Het is duidelijk dat vrouwen zich bezighouden met zelflagellatie voor het feit dat ze ongelukkig zijn vanwege hun eigen uiterlijk, door zichzelf te ontnemen van de geneugten van het leven.

En het is zo triest dat je kunt huilen.

Vet is geen gevoel. Gevoel is emotie. En vet is slechts een hulpmiddel voor het opslaan van overtollige calorieën. Zoals je kunt zien, zijn dit compleet verschillende dingen. Je kunt je niet dik voelen omdat het geen gevoel is. Natuurlijk kunt u zich ongelukkig voelen vanwege overtollig gewicht aan de zijkanten en buik. En je kunt je ook gelukkig voelen en vet aan de zijkanten en maag hebben. Maar voel je dik? Het is onmogelijk!

En hier zijn de woorden van degenen die deze studie hebben uitgevoerd. Chris Johnston zegt: “Probeer niet eens te argumenteren met een vrouw die beweert dat ze een” dikke dag “heeft. Als ze de zo -gezamenlijke “dikke dag” heeft, dan maakt het niet uit wat je haar vertelt, ongeacht hoeveel sets kleren ze overstak, ze zal zich nog steeds slecht voelen. We waren verrast door het aantal vrouwen dat besluit thuis te blijven, omdat ze “niets hebben om te dragen”. En dit ondanks het feit dat de gemiddelde vrouw in december de helft van haar salaris besteedt aan feestelijke kleding. Bij mannen zul je nooit zo’n probleem tegenkomen. Shirt – het is een shirt “.

Bedankt, Chris. Een zeer doordringende studie.

Er is een logische inconsistentie met de term “Fat Day”. Ik weet niet wie zelfs deze gemene term heeft bedacht, maar laten we het vanaf dat moment samen herkennen met volledige onzin. Dit is een mythe die problemen veroorzaakt voor vrouwen in alle soorten en maten. Laten we de dingen nuchter bekijken. U kunt een paar kilogram op één dag niet toevoegen en verliezen. Het handhaven van de mythe van de “vetbodem” moedigt vrouwen alleen maar aan om constant stress te hebben en hun lichaam vanuit een negatief oogpunt waar te nemen.

Ik heb in geen geval met het lijden van vrouwen die een “dikke dag” hebben meegemaakt. Ik had zelf momenten waarop ik wilde snikken vanwege een vreselijk zittende jurk of walgelijk kapsel. Maar ik liet mezelf het huis verlaten. En alles werd meteen veel beter. Eens, vlak voor het diner, verbrandde ik de helft van mijn gezicht. Ja, de voorbereiding duurde enkele uren meer dan als ik een gezond gezicht had. Maar ik kon het me niet veroorloven om al het plezier alleen te missen omdat ik eruit zag als een geest van de opera zonder masker.

Al ons leven vertellen ze ons dat we er verkeerd uitzien. We zijn te dik, te dun, te gebruind, te bleek, te gepompt of onvoldoende gepompt.

Ik ken geen enkele vrouw die geen tranen zou afwerpen vanwege haar uiterlijk. Maar wanneer we onze luxueuze jurken uittrekken en in bed klimmen in plaats van naar het feest te gaan, laten we de daders winnen.

Niemand heeft het recht om een ​​vrouw te vertellen hoe ze kan en hoe ze eruit moet zien. Onze gezondheid en ons uiterlijk is onze zaak. En niemand anders vertelt. Zit dus niet thuis in de nieuwjaarsvakantie. Straf jezelf niet voor een extra deel van pannenkoeken.

Haal je beste jurk, doe het aan en ga, veel plezier! Geloof me, de lijn is al in de wereld opgesteld van mensen die je graag willen vertellen dat je niet voldoet aan de normen van schoonheid. Laat ze staan. En je passeert “.

Comments are closed